Prahovean extrem de periculos, prins după ce a talhărit o femeie în scara unui bloc din Ploiești. Nu este singura faptă.

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au identificat, depistat și ulterior reținut un bărbat din orașul Băicoi, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată și a uneia de tentativă la furt calificat.

Concret, pe 6 decembrie., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în scara unui bloc din municipiu, un bărbat, ar fi deposedat, prin violență, o femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiu, de suma de 4.800 de lei.

Din verificări, s-a stabilit faptul că la data de 2 decembrie., același bărbat ar fi încercat să sustragă produse dintr-o farmacie veterinară din municipiu, prin spargerea geamului ușii de acces în societate, plecând la scurt timp după acest moment, speriat fiind să nu fi fost observat de trecători. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificcat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptelor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din orașul Băicoi.

Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, față de bărbat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Tot ieri a fost prezentat în fața unității de parchet competente, ulterior fiind dispusă, față de acesta, măsura arestării preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *