logo
RNTV Live

Prahovean depistat beat la volan de către polițiștii dâmbovițeni. Nu a fost singurul cu probleme

acțiune rutiera
Erika Stoica


Polițiștii din diverse unități au reținut mai mulți șoferi implicați în încălcări ale regulilor rutiere. Un bărbat din județul Prahova a fost depistat conducând sub influența alcoolului, prezentând o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, un alt șofer, din comuna Băleni, a fost prins conducând o autoutilitară sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost duși la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale în ambele cazuri.

În alt incident, un șofer din Târgoviște a fost oprit pentru control și s-a constatat că nu deținea permis de conducere valabil în România, fiind deschis un dosar penal pentru această infracțiune. În alte două cazuri, un șofer a fost depistat conducând un vehicul cu plăcuțe de înmatriculare provizorii expirate, iar altul a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise. Dosare penale au fost întocmite și în aceste situații.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor