Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizează ,, STUDENT DANCE NIGHT’’

OIP
Constantin Corina

Vino la Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești pentru o seara de neuitat “STUDENT DANCE NIGHT”

Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, te invită la evenimentul ,,𝙎𝙏𝙐𝘿𝙀𝙉𝙏 𝘿𝘼𝙉𝘾𝙀 𝙉𝙄𝙂𝙃𝙏’’, care va avea loc MARȚI, 14 noiembrie 2023, începând cu ora 19.00.

Alătură-te lor si Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești! Indiferent dacă ai experiență în dans sau nu, acest eveniment reprezintă o modalitate eficientă de exprimare și de coordonare individuală, oferind, totodată, oportunitatea de a dezvolta abilități în echipă și de a lega noi prietenii.

Cursul de dans va fi condus de Alex Simion, coregraful formației de dans ,,Atlantis’’ a Casei de Cultură a Studenților Ploiești. Ei doar te roagă să aduci încălțăminte de schimb, haine lejere și, desigur, voie bună! Te așteaptă cu entuziasm să petreceti împreună o seară plină de mișcare și distracție!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor