logo
RNTV Live

Prahovean bănuit că nu are permis de conducere, urmărit în trafic de poliţişti

prahovean fara permis de conducere
Mihai Constantinescu

Prahovean bănuit că nu are permis de conducere, urmărit în trafic de poliţişti. În week-end, polițiștii Secției nr.9 de poliție rurală Puchenii Mari, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în comuna Olari, au observat un autoturism, la volanul căruia se afla un prahovean bănuit că nu are permis de conducere

Au pornit în umărirea autoturismului, pe drumurile comunale din satul Fânari. După mai multe avertizări cu sistemele luminoase și acustice, conducătorul auto a fost interceptat și oprit.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul nu figura ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvărșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/doi-barbati-s-au-incaierat/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor