logo
RNTV Live

Prahova:O bunică îşi caută nepotul. A plecat la muncă în Capitală şi de atunci nu mai ştie nimic de el

dispărut
Mihai Constantinescu

O bunică îşi caută nepotul plecat în Capitală

O bunică îşi caută de câteva zile nepotul de la care nu mai are nicio veste. Ieri, femeia a cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Poliției Orașului Plopeniaţi le-a spus oamenilor legii că nepotul său Furdui Cornel în vârstă de 35 de ani, a plecat la muncă în București la data de 16 august a.c. și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu.


Semnalmente: înalțime 1,70 m, greutate aproximativ 68 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, barbă, fără semne particulare vizibile sau infirmități.
Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că la data de 18 august a.c. în timp ce bărbatul se aflau la locația locului de muncă, a cerut permisiunea șefului de echipă să meargă la un magazin pentru a-și cumpăra produse alimentare și nu a mai revenit.


Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor