logo
RNTV Live

Prahova: Week-end de foc pentru şoferi! Abaterile nu au fost permise!

infracţiuni la regimul rutier
Mihai Constantinescu

Prahova: Week-end de foc pentru şoferi! Abaterile nu au fost permise!

Week-end de foc pentru şoferi Oamenii legii au fost la datorie şi abaterile nu au fost permise. Astfel,polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Biroului Rutier Câmpina și Secției de Poliție Rurală Florești, au  desfășurat activități pe raza județului, în scopul asigurării unui climat de siguranță rutieră, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, polițiștii au acționat inclusiv cu aparatura de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor, pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic rutier și totodată pentru crearea unui climat rutier mai sigur, prin disciplinarea participanţilor la trafic.

În cadrul activităților au fost verificate un număr de 111 autovehicule și au fost legitimate 117 persoane, pentru abaterile constatate fiind aplicate 227 sancțiuni contravenționale, dintre care  140 au fost pentru încălcarea limitei legale de viteză, iar ca măsură complementară  au fost reținute 10 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor depășește 80.000 de lei.

Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni.

sursa IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor