logo
RNTV Live

Prahova. Vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă Vântul va accentua senzaţia de rece

brumă sursă foto RTV.net
Mihai Constantinescu

Progmoza meteorologică  pentru intervalul 30.10.2019 ORA 08 – 02.11.2019 ORA 08

Vremea continuă să se răcească. Vântul va accentua senzaţia de rece

Luaţi haine groase! Vremea va continua să se răcească, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 7 și 11 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade. Cerul va fi noros și temporar va ploua, dar spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în zona deluroasă, trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, accentuând senzația de rece.

LA MUNTE


Vremea va continua să se răcească și va fi închisă. Vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Izolat se pot acumula cantități de apă mai importante. Vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
31.10.2019 ORA 08 – 01.11.2019 ORA 08

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă și va fi în general închisă. Temporar va ploua, dar pe arii restrânse, cu precădere în zona deluroasă, trecător vor fi posibile și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în sudul regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade.
LA MUNTE


Vremea va fi închisă și rece. Se vor semnala precipitații preponderent sub formă de ninsoare și va continua să se depună strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, unde va spulbera zăpada.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
01.11.2019 ORA 08 – 02.11.2019 ORA 08


Valorile termice vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 11 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade.

LA MUNTE


Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la începutul zilei și noaptea, când izolat vor mai fi posibile precipitații slabe sub formă de ploaie sau lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile de temperatură vor crește ușor față de intervalul anterior.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-la-un-magazin-de-la-gara-de-sud-ploiesti-se-vand-snitele-cu-mucegai/?fbclid=IwAR2CVbUrf2xBiuFDtOOOauedRqsAxydFRxAAlKRDy6DrsER4Jn9r3xjNfD8

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/apia-prahovaa-inceput-plata-ajutorului-de-stat-pentru-reducerea-accizei-la-motorina-utilizata-in-agricultura/?fbclid=IwAR2wPUYxjhZ745XYDMOV8T8bGxLAQer8cx2B9NUSxlsO5cFa5LatZRiGiBI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubiaknews.ro

sursa Prefectura Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor