logo
RNTV Live

Prahova: Veşti bune pentru copiii cu nevoie speciale. Se întâmplă la Breaza

centru copii nevoie speciale
Mihai Constantinescu

Şansă pentru copiii cu nevoi speciale

Părinţii care au copii cu nevoi speciale ştiu căt de importantă este educaţia pentru viitorul lor. Iar această şansă se îmbuntăţeşte după ce au fost atrase fonduri europene pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Breaza.

În acest sens a fost semnat,săptămâna aceasta, un nou proiect din fonduri de la UE în valoare de 6 milioane de lei. Vor fi folosiţi pentru construcţia, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale a acestui centru pentru copii cu nevoi speciale din Breaza.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.✅ Concret, în cadrul acestui proiect, se vor realiza reabilitarea şi refuncţionalizarea construcţiei existente; amenajarea noilor săli de clasa, a cabinetelor, a atelierelor de terapie și a celorlalte spații, astfel încât să răspundă nevoilor specifice și individualizate ale copiilor, în raport cu tipul dizabilității.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-conducatori-auto-depistati-la-volan-fara-permis/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor