logo
RNTV Live

Prahova va primi de la UE 46 de milioane de euro. Vezi ce se va face cu aceşti bani

cj prahova
Mihai Constantinescu

Bani de la UE pentru construcția și modernizarea a 7 stații de tratare a apei uzate

Prahova va primi de la UE 46 de milioane de euro. Vor fi folosiţi pentru construcția și modernizarea a 7 stații de tratare a apei uzate. În total vor exista 167.000 de beneficiari. Este vorba despre locuitori din Urlați, Mizil, Plopeni, Vălenii de Munte, Câmpina, Breaza și Sinaia.

Prin acest proiect de mediu se doreşte ca cetăţenii să aibă în permanenţă acces la apă curată, protejându-se sănătatea oamenilor şi mediul înconjurător.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/consiliul-judetean-prahova-semnat-contractul-pentru-statia-de-tratare-deseurilor/

Banii vor veni prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020,  din Fondul de coeziune al Uniunii Europene, care este o continuare a Programului Operaţional Sectorial, realizat pentru marile aglomerări urbane.

Programul are beneficii multiple.Unul dintre ele este acela că va ajuta la finalizarea lucrărilor începute în cadrul Programului Operaţional Sectorial. De asemenea, programul permite și lucrări noi de infrastructură apă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat CJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor