Prahova: Urmărire ca în filme pe un drum accidentat. Un tânăr a încercat să scape de poliţişti cu fuga

cautam-reporteri-republikanews

Prahova: Urmărire ca în filme pe un drum accidentat. Un tânăr a încercat să scape de poliţişti cu fuga

Totul s-a întâmplat în week -end în timpul unei acțiuni organizate a oamenilor legii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni. Aceştia au încercat să oprească pentru un control de rutină un autovehicul care circula din direcţia cartier Scăeni către D.N. 1A. Numai că şoferul nu a opri. Poliţiştii au fost nevoiţi să pornească în urmărire. După aproximativ 5 km, atât pe drum modernizat, cât și pe teren accidentat (prundul râului Teleajen), s-a reușit oprirea autoturismului. La volan era un tânăr de 22 de ani din comuna Lipănești care nu avea permis şi era şi băut. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de  0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat

. Verificând portbagajul autovehiculului, polițiștii au găsit trei recipiente din material plastic, din care unul conținând cca. 15 litri de motorină și doi acumulatori auto.

just insolv sprl

În urma investigațiilor, polițiștii au constatat că bunurile respective fuseseră sustrase în cursul nopții, în jurul orei 00.15, dintr-un autocamion parcat pe strada Gloriei din oraș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis și furt calificat.

Totodată, în timpul acțiunii, polițiștii au mai controlat 12 autovehicule, au verificat cinci societăți comerciale și au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.380 lei.

Vezi şi https://republikanews.ro/povestea-mai-putin-stiuta-a-infiintarii-a-orasului-ploiesti-care-a-inceput-in-urma-cu-mai-mult-de-600-de-ani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here