logo
RNTV Live

Prahova: Un tânăr tătic are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea învinge cancerul şi pentru a-şi cunoaşte copilul încă nenăscut

cancer
Mihai Constantinescu

Un tânăr tătic are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea trăi lângă familia sa

Viaţa unui tânăr tătic din Negoieşti a fost dată peste cap chiar în momentul izbucnirii pandemiei de COVID -19. Acesta a aflat că are de înfruntat nu doar pericolul de o eventuală îmbolnăvire cu virusul nou ci şi că organismul său luptă cu un tip de cancer.

Ponea Anut a fost diagnosticat cu carcinom. Sunt speranţe ca viaţa sa să reintre în mormal dacă ar face un tratament specific în Turcia. Dar pentru acest lucru este nevoie de mulţi bani.

“Până în acest moment familia şi prietenii au adunat suma necesară primelor investigaţii, dar drumul este lung şi greu pana la vindecare. Cu toţii putem să contribuim la însănătoşirea lui şi să-l ajutăm să fie în continuare un stâlp pentru băieţelul lui de numai 5 anișori şi pentru copilul pe care îl va cunoaste la întoarcerea acasa.
Cont in lei : RO44 INGB 0000 9999 1016 1548
Cont in euro :RO05 INGB 0000 9999 1016 1571
PONEA ANUT VALENTIN”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor