Prahova: Un tânăr şi-a înjunghiat părinții şi apoi a fugit. Poliţia a pornit pe urmele lui

sursă foto ziaruldearges.ro

Şi-a înjunghiat părinţii

Prahova: Un tânăr şi-a înjunghiat părinții şi apoi a fugit. Poliţia a pornit pe urmele lui.

Poliţiştii prahoveni au fost în alertă după ce un tănăr de 27 de ani şi-ar fi înjunghiat părinţii şi apoi a fugit. S-a întâmplat lîn această seară la Balta Doamnei.

Acesta este cunoscut cu probleme psihice şi se pare că în acestă seară s-ar fi certat cu tatăl său şi într-un moment de furie l-ar fi înjunghiat în spate cu un cuțit. Nici mama sa nu a scăpat de furia fiului său, A fost şi ea tăiată la o mână.

Se pare că cele două victime sunt conștiente și au fost transportate la spitalul județean de urgență Ploiești. Se pare că sunt în afara oricărui pericol în acest moment.

Au fost constituite echipe operative de căutare a bărbatului fiind depistat la scurt timp pe raza localității.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vezi şi https://republikanews.ro/galerie-foto-stoparea-inundatiilor-din-barcanesti-prioritate-zero-pentru-autoritatile-locale-week-end-de-foc/?fbclid=IwAR0QPL5kGuqiUajpUFFWccaInbb9bm-sBxOlXv_tkMkZC3bv2zS0LLWypUA

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-soferi-urmeaza-7-zile-de-actiuni-de-amploare-in-trafic-pentru-prevenirea-accidentelor-rutiere/?fbclid=IwAR3hyfG7IDrUd4LPwsvRYM6iNDbbmuQyTKBwV5BSiCv5GbzswaVGZxfZ3Rc

pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here