Prahova. Un tânăr a ajuns la spital după o coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

  sursă foto NewsBucovina

  La spital după ce o coliziune cu un stâlp

  Prahova. Un tânăr a ajuns la spital după o coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

  Nici nu a început bine anul că au apărut şi accidentele rutiere. Azi, 2 ianuarie, în jurul orelor 00:35, oamenii legii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în Băicoi, pe str. Republicii.

  Din primele verificări, se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 21 de ani, din Băicoi, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe direcția str. A.I. Cuza – DN1, într-o curbă spre stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

  În urma impactului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, pasager, a suferit vătămări și a fost transportat la spital, la prima vedere rănit ușor. Fără probleme de alcool.

  Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-un-barbat-a-murit-cu-cateva-ore-inainte-de-anul-nou/?fbclid=IwAR19zWWCeEiUW1VOjE9CVC1Y9wr-1CjmOHlNFEkwe92Ts_muOXp1gwQWvgo

  Vezi şi https://republikanews.ro/alerta-in-zone-importante-din-ploiesti-curge-apa-cu-rugina-la-robinet/?fbclid=IwAR0EHTV6i4JrXQD3UnhJVFhq7q3pRTZowMG_xpxUbuRgeO15aClWp9ARvI8

  Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

  Foto cu caracter ilustrativ

  sponsor

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here