logo
RNTV Live

Prahova: Un bărbat ajuns cu maşina într-o râpă în încercarea de a se omorî

tănăr beat s-arăstunat cu maşina
Mihai Constantinescu

Cu maşina în râpă

Prahova: Un bărbat ajuns cu maşina într-o râpă în încercarea de a se omorî.

Clipe de rătăcire extremă aseară într-o localitate din Prahova. Un bărbat de 45 de ani a ajuns cu maşina  într-o râpă, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia. Din fericire şoferul a scăpat cu viaţă.

Se pare că gestul său a fost premeditat. Voia să se omoare. Ar fi decis asta după o ceartă puternică cu soţia. Se pare că bărbatul chiar ar fi trimis un mesaj unei rude în care îi spunea despre intenţiile sale Sotia a sunat la 112, după ce a fost informată de rudă. A fost găsi la aproximativ 3-4 km depărtare de casă, din fericire teafăr.

Omul a insistat să-şi ducă la capăt planul, aşa că şi-a continuat drumul. A ajuns la un pod feroviar dezafectat din zonă, de pe care a sărit. Din nefericire, de data asta, gestul i-a fost fatal. Oamenii legii au au deschis un dosar penal în acest caz.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-ploiesti-reguli-stricte-pentru-stapanii-de-animale-si-amenzi-mai-mari/?fbclid=IwAR2T3777iWoQnSF0qd7dJPafMDHuXCYjMpxU_2aaKHW38zAzwF2N70CrRoQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanees.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor