logo
RNTV Live

Prahova: Şofer beat la volan Un poliţist a trag focuri de armă. A fost prins câteva ore mai târziu

şofe4r beat la volan
Mihai Constantinescu

îAzi- noapte,în jurul orei 23:30, un echipaj de poliție din Vălenii de Munte a fost sesizat cu privire la faptul că un conducător auto ce se deplasa pe direcția Ploiești către Vălenii de Munte se află la volan, posibil sub influența alcoolului, reprezentând un pericol pentru traficul rutier.

Întrucât la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta cât și de un alt echipaj de poliție aflat în serviciu.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial 5 persoane apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înțepător.

Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunțat la acțiune, polițistul a executat somație legală și patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare.

A fost executat foc în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare.

Împreună cu colegii din celălalt echipaj de poliție, 4 din cei 5 bărbați coborâți inițial din autoturismul urmărit au fost imobilizați, la acest moment fiind căutat în zonă conducătorul autoturismului.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind transportat la spital.
Se efectuează cercetări, fiind informat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Cu puţin timp în urmă , conducătorul auto a fost depistat de polițiști în această dimineață, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. Acesta a fost sancționat contravențional pentru 4 abateri la regimul rutier, fiindu-i reținut și permisul de conducere.
În cauză, se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor