logo
RNTV Live

Prahova: Situaţia traficului la această oră în zona de munte. Vezi unde ninge

ninge sursă foto rtr.md
Mihai Constantinescu

Situaţia traficului la munte

Prahova: Situaţia traficului la această oră în zona de munte. Vezi unde ninge

Reprezentanţii IJP Prahova anunţă că la această oră pe DN1 zona Bușteni – Sinaia, DN1A – zona Cheia, ninge uşor, carosabilul este negru, umed.

Conducătorii auto sunt atenționați să-și echipeze mijloacele de transport potrivit sezonului rece, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri.

În cazurile în care se vor pomeni pe drumuri cu circulație dificilă, până la venirea salvatorilor, sunt rugați să țină motorul mașinii pornit în mod dozat, pentru a evita cazurile de intoxicații cu gaz de eșapament.

Vă reamintim că până duminică la oră prânzului, meteorologii au emis o avertizare de vreme severă. Vremea este rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor, potrivit ANM.
 În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.
 În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-sosit-autobuzele-noi-la-ploiesti-ce-s-a-intamplat-in-prima-zi/?fbclid=IwAR2p-ykaOjdbb0ffNMgMqHaf7aqI2L0OJwfAECZW2SUDViEONLgBe_Oroec

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/explozie-o-casa-a-sarit-in-aer-la-gornet/?fbclid=IwAR2OK97Ey3i5ILc4IYdjZovbVVjtom6wWRU24jlHGrRaK9tGyeW5GLyLIZ0

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu carater ilustrati

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor