Prahova: Prins băut în timp ce transporta lemne ilegal

Circ la Vâlcănești! Ce a făcut mama unui hoț de 15 ani prins de polițiști
Doi hoți de lemne au fost prinși în flagrant de polițiștii de la Vâlcănești.
app

Prahova: Prins băut în timp ce transporta lemne ilegal

 A fost prins băut în timp ce transporta lemne ilegal cu o autoutilitară. S-a întâmplat în timp ce şoferul se deplasa cu autoutilitara  pe D.J.102 din direcţia Vărbilău către Ploieşti.

Şoferul era un bărbat de 52 de ani din comuna Ștefești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, cu o amendă de 1.305 lei, iar ca măsura complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Procedând la verificarea remorcii, polițiștii au constatat că acesta transporta 1,10 m3 material lemnos de esenţă fag, având avizul de însoţire primar expirat.

Pentru acest fapt, i-a fost aplicată o altă sancțiune contravențională, de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodia pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Slănic.

Vezi şi https://republikanews.ro/vantul-puternic-a-fact-ravagii-peste-noapte-in-prahova-cel-mai-afectate-localitari/?fbclid=IwAR3XtylAoRssDzahsElq4MF5mZfVpsR5C-lXP6cOHXs3WOOiie08WaxUeT0

Vezi şi https://republikanews.ro/programul-manifestarilor-dedicate-zilei-unirii-principatelor-romane-24-ianuarie-2020/?fbclid=IwAR3-nSgSWaXNUR6nOCT7rtKMMkQ9mSeaEhwZwmwEnumkFhQ3_L7SUVYum94

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here