logo
RNTV Live

Prahova:Oamenii legii transmit avertisment pentru week end-ul prelungit

razie ordonanta militara
Mihai Constantinescu

Prahova:Oamenii legii transmit avertisment pentru week end-ul prelungit

În acest weekend prelungit, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezențe active, în stradă.

Până pe 01 iunie , în cadrul dispozitivelor poliţieneşti, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 390 de polițiști, împreună cu polițiști locali și jandarmi.

“Vă reamintim că nu trebuie să uităm de regulile de păstrare a distanţei sociale, de portul mijloacelor de protecţie individuală şi de celelalte măsuri ce ne pot proteja, în vederea limitării numărului de îmbolnăviri provocate de virusul COVID 19.
Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, vă sfătuim să respectați regulile de circulație rutieră pe drumurile publice și să evitați zonele aglomerate!
Şi pentru că luni este 1 Iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, le spunem tuturor prichindeilor, încă de acum, “La mulți ani!”, au spus reprezentanţii IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor