logo
RNTV Live

Prahova: O femeie a ars de vie în maşina cu care s-a răsturnat

masina politie
Mihai Constantinescu

O femeie a ars de vie în maşina cu care s-a răsturnat. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 04.30, pe DN1A km54+500m, Cocoraștii Colț intersecție cu Piatra, pe sensul de mers Cocorăștii Colț către Ploiești. Autoturismul în care se afla aceasta s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă, după care a luat foc.


Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat autoturismul care ardea, în interiorul căruia se afla femeia.

Din primele informații se pare că alte două persoane din autoturism, un bărbat în vârstă de 32 de ani și un altul de 34 de ani, s-ar fi autoevacuat.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/se-anunta-cotroale-severe-la-nivelul-judetului-prefectul-a-emis-un-ordin-chiar-astazi/?fbclid=IwAR2gyDFk8YcDBNgYqrX8oaMYrgkpF2HaC8j0pV2H_8d1jolR3vxOEflmHjM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor