logo
RNTV Live

Prahova: Noul coronavirus a luat minţile şoferilor?

domiciliu
Mihai Constantinescu

 Prahova: Noul coronavirus a luat minţile şoferilor?

Unii şoferi pare că nu mai au dram de minte dacă este să ne raportăm la descoperirile poliţiştilor.

Vineri, în jurul orei 10:40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe DN 1, la intrarea în localitatea Potigrafu.

La locul producerii evenimentului, au fost identificate cele două autoturisme implicate, cât și conducătorii acestuia. Întrucât unul dintre șoferi emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest. Valoarea indicată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 18:00, pe raza comunei Tomșani, a fost oprit pentru control un tractor care era condus de un bărbat de 45 de ani, din localitate. În urma verficărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă pemis de conducere pentru nicio categorie de vehicule . Mai mult, la testarea cu aparatul etilotest, a înregistrat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Sâmbătă, în jurul orei 09:40, polițiștii au depistat pe raza comunei Apostolache, un bărbat de 42 de ani, care conducea un tractor, deși avea permisul de conducere reținut. Acesta este cercetat penal pentru conducere fără permis.

În noaptea de 11/12 aprilie, un alt conducător auto în vârstă de 25 de ani a fost oprit pentru control pe raza Stațiunii Bușteni. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, sens în care s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis.

Duminică, pe raza municipiului Ploiești a fost depistat un bărbat de 64 de ani care conducea un autoturism pe strada Găgeni, deși se afla sub influența alcoolului, înregistrând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi conducători auto, au fost depistați la volan pe raza localităților Scorțeni și Gornet-Cricov, aflându-se sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat valori de 0,54 și respectiv 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, cei doi au fost sancționați contravențional pentru încălcarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/slujba-de-inviere/?fbclid=IwAR0rnV_jEReYAp9O-hBkoVrwb6bu_83lFvOv2GnKmw4kQ1EUe7u6cPurBmA

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor