logo
RNTV Live

În Prahova, ÎNMATRICULĂRILE se vor face EXCLUSIV on-line. Vezi de când

Înmatriculările se fac doar on-line
Mihai Constantinescu

Înmatriculările se fac doar on-line

În Prahova, ÎNMATRICULĂRILE se vor face EXCLUSIV on-line. Este decizia reprezentanţilor Prefecturii Prahova. Măsura se aplică din data de  28.08.2017.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-de-legenda-din-ploiesti/

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii Prefecturii Prahova explică motivele care au condus la luarea deciziei.

Solicitanţii întocmesc liste de aşteptare neoficiale stabilind ca regulă, în afara cadrului instituţional, strigarea prezenţei din oră în oră, pe timp de noapte. Uneori sunt întocmite două sau trei liste de către persoane diferite, ceea ce creează o stare conflictuală accentuată, ce necesita deseori suplimentarea efectivelor de jandarmi pentru păstrarea ordinii şi linistii publice.Din cauza condiţiei de verificare a prezenţei pe timpul nopţii, premergătoare accesului, stabilite de către cei ce întocmesc listele, cetăţenii aşteaptă în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judetean Prahova, foarte multe ore, în conditii improprii.

Nu sunt singurele motive care au condus la luarea acestei măsuri. Se pare ce cei care locuiesc în zona IJP Prahova au formulat o serie de plângeri cu privire la discomfortul creat de către cei ce aşteaptă. Mulţi dintre ei distrug spaţiile verzi plus că nu sunt foarte silenţioşi pe timpul nopţii.

Sistemul va fi operaţional din data de 25.08.2017. Nu vor fi preluate la ghişeu programările care conţin date false sau neconforme cu realitatea.

Sunt soluţii şi pentru cei care nu au acces la internet şi deci nu se pot programa.Toţi aceştia  vor avea la dispoziţie „telefonul cetăţeanului”, 0244.510.070, la care va răspunde, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 – 16.00, iar in ziua de vineri între orele 09.00 – 14.00, un funcţionar ce va realiza programarea în sistem şi va informa solicitantul cu privire la data şi ora la care urmează să se prezinte la ghişeu.

Activitatea de înmatriculare autovehicule se va realiza de către lucrătorii SPCRPCIV la trei ghişee, în intervalul 08.30 – 16.30, în zilele lucrătoare şi respectiv 08.30 – 18.30, în zilele de joi ale săptămânii.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat Prefectura Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor