logo
RNTV Live

Prahova: Începe Festivalul artelor NICHITA LA ECHINOCŢIU

Afis FESTIVAL
Mihai Constantinescu

Festivalul artelor

Centrul Județean de Cultură Prahova – Consiliul Județean Prahova organizează în perioada 25-27 august 2020 a 15-a ediţie a Festivalului artelor NICHITA LA ECHINOCŢIU.

Ca şi la ediţiile precedente, Centrul Dramatic Mythos propune un program onorat de prezența unor personalități ale culturii și artei românești, un program în care spectacolele, expozițiile, atelierele de creație, proiecţiile de film etc., au rolul de a apropia tânăra generație de valori ale spiritualității românești.

Toate acestea se desfășoară sub patronajul spiritual al marelui poet ploieștean Nichita Stănescu, pentru publicul ploieștean și nu numai, în vremurile acestea în care amenințarea cu uitarea importantelor valori autentice ale trecutului culturii și artei românești pare a fi iminentă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/precizari-importante-de-la-casa-judeteana-de-asigurari-de-sanatate-directia-de-sanatate-publica-serviciul-de-ambulanta-judetean-si-colegiul-medicilor-prahovatraseul-pacientului-pozitiv/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor