Prahova: Încă trei decese, raportate la pacienţi pozitivi. Focar de COVID-19 la Voila

sursa foto Adevarul.ro
focar
cautam-reporteri-republikanews

Noi decese raportate la pacienţi pozitivi

Reprezentanţii Prefecturii Prahova anunţă, până la această dată au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1940 de persoane. Dintre acestea, 231 au fost declarate vindecate și externate, iar 82 au decedat.
Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane (două de sex feminin, cu vârstele de 67 și 70 de ani, și una de sex masculin, cu vârsta de 60 de ani). Toate prezentau comorbidități.


Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 21 au fost confirmate într-o secție a Spitalului de Psihiatrie Voila, acolo unde DSP Prahova a descoperit în această săptămână un focar de infecție. În primă fază, a fost vorba de 13 angajați. Ulterior, după testarea întregului personal și a pacienților, au mai fost înregistrare confimări cu SARS-CoV-2 la 16 pacienți și alți cinci angajați.

just insolv sprl

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 26 de pacienți, dintre care 19 sunt ventilați.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-a-fost-infaptuita-prima-alianta-din-tara-pnl-urs-prahova-a-devenit-pusculita-personala-a-celor-din-psd/?fbclid=IwAR2mSNcCQLP17FhfWxkTl26M0M2MFLPUGZ3SHKevmFbPClFrlsOewq5kM3Y

Vezi şi https://republikanews.ro/video-primarul-din-baicoi-a-devenit-de-doi-ani-bucatarul-oamenilor-nevoiasi-din-comunitate/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here