logo
RNTV Live

Prahova: Încă trei decese asociate infecției cu noul coronavirus

sursă foto Fanatik
Mihai Constantinescu

Îmcă trei decese în Prahova

Reprezentanţii Prefecturii Prahova anunţă că de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului , 4604  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 151 deprahoveni au decedat, conform raportărilor DSP Prahova. Ultimele trei decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost în rândul a trei bărbați, cu vârste de 62,68 și 70 de ani, cu comorbidități.

Cele 55 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:

0-18 ani – 3

19 ani -29 ani – 3

30 ani -39 ani – 11

40 ani -49 ani – 12

50 ani -59 ani – 14                                             

60 ani -69 ani – 8

70 ani -79 ani – 4

Peste 80 de ani- 0

Conform informațiilor furnizate de DSP Prahova, în prezent, pe raza județului, mai sunt active cinci focare: unul la un agent economic din Câmpina, unul la un centru de plasament minori (din subordinea DGASPC Prahova) din Filipeștii de Târg, unul la un centru pentru îngrijirea persoanelor adulte (din subordinea DGASPC Prahova) din Băicoi, unul la o unitate sanitară din Boldești-Scăeni și unul într-un department din cadrul unei instituții publice din Ploiești. 

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 300 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice.  

Analiza epidemiologică pe județe, o puteți găsi pe site-ul Ministerului Sănătății, accesând următorul link: http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2020/09/Analiza-epidemiologica-pe-judete-pentru-inceperea-anului-scolar.pdf

Vezi şi https://un-prahovean-a-plecat-cu-masina-catre-italia-si-a-disparut-fara-urma-sotia-a-anuntat-politia

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor