logo
RNTV Live

Prahova: Grupul “Uniți, ne apărăm Drepturile Copiilor” luptă pentru alocaţiile copiilor

alocaţii
Mihai Constantinescu

Grupul “Uniți, ne apărăm Drepturile Copiilor” continuă lupta

În urmă cu trei săptămâni a luat fiinţă Grupul “Uniți, ne apărăm Drepturile Copiilor” – Grup născut din sentimentul de frustrare și de neputință față de ÎNCALCAREA FLAGRANTĂ A LEGII.

Astăzi numără aproape 20000 de persone

” Dar celor care ne conduc, nu le pasă! Guvernul, într-un nouă tentativa de A LUA DE LA GURA COPIILOR, ne ignora la propriu, propunând o majorare etapizată. Cât de mici să fiți, domnilor miniștri? Cât de haini? Domnul Câțu ne acuză că vrem „pomeni”, doamna Anisie ne obligă: ori le luam tablete copiilor, ori să-i pregatim de cules sparanghel. Știm, sunt cuvinte dure, dar nici pe departe suficiente pentru a descrie bătaia de joc care ni se pregatește. Domnilor guvernanți, nu renunțăm. Nu vom ieși în stradă, pentru că noi respectăm legea, strâmbă, așa cum e ea, dar o respectăm! Spre deosebire de voi nu ne permitem luxul să încălcăm legea. NOI VĂ DĂM ÎN JUDECATĂ! Cu legea în mână, pana la ultimul om în picioare!

AJUNGE CU BĂTAIA DE JOC!

În aceste zile am fost martorii unui spectacol grotesc, care ne-a pus în situația să le explicăm copiilor noștri de ce ei poartă mască la 5-6 ani și se sufocă, în timp ce niște neni mari cu cefe late, la televizor, ignoră toate regulile, paziți fiind de apărătorii „legii”. Domnilor din Parlament, nu ne puneti și dvs în postura de a le explica copiilor noștrii, că guvernul, în COMPLICITATE cu Parlamentul, le ia bruma de bănuți de la gură.

Am spus și o repetăm: UNDE E LEGE NU E TOCMEALĂ! De aceea, prin prezenta, SOLICITĂM FERM Parlamentului României să respingă OUG-ul de majorare etapizata a alocațiilor.

FĂRĂ FIRIMITURI ȘI RESTURI DE LA MASA BOGAȚILOR, FĂRĂ SCAMATORII LEGISLATIVE!”, a spus Alina Geamanu, iniţiatoarea mişcării pentru copii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-o-femeie-din-ploiesti-cheama-parintii-la-procesul-colectiv-pentru-obtinerea-alocatiilor-dublate-retroactiv/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor