Prahova, din nou lovită de ploi! Sunt aşteptate descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii

sursa ANM

Prahova, din nou lovită de ploi! Sunt aşteptate descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii

Meteorologii de la ANM au emis în această dimineaţă un COD GALBen de intsabilitate atmosferăcă pentru aproape toată ţara, inclusiv Prahova.

Acesta este valabil începând de astăzi ora 10.00, până mâine la aceeaşi oră.

cel mai verde complex reziential

În intervalul menționat, în zonele de deal și de munte, precum și în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Disconfortul termic va fi ridicat, iar mai ales în zonele de câmpie, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Vezi şi https://republikanews.ro/41-de-perchezitii-acum-in-mai-multe-judete-inclusiv-prahova-vezi-ce-cauta-oamenii-legii/?fbclid=IwAR3-4hZ7hCdqyTDoDt54NPrbYVmt_NYFzQgRRUlzUdBo_6qiRQW76wwsNEY

Vezi şi https://republikanews.ro/prima-femeie-pilot-comandat-din-nato-este-o-romanca/?fbclid=IwAR10ErOmaV6Qw2nFNCDEHPQNbamemt1xzsqO6WYMtS3HsXE5y5FQ_tRtRzY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ANM

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here