Prahova: Beţi turtă la volan. Dosare penale

Prahova: Beţi turtă la volan. Dosare penale

A fost doar o chestiune de noroc ca persoanele prinse în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice să nu provoace accidente rutiere.

Iată care sunt ultimele trei astfl de exemple depistate de oamenii legii

Luni, 6 iulie, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Florești au oprit pentru control, în jurul orei 23:30, în comuna Florești, un ploieștean care se deplasa la volanul unui automobil, din direcția Moreni către DN1. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto oprit în trafic de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care emana halenă alcoolică, a fost depistat în cursul dimineții de ieri, în jurul orei 6:30, în localitatea Vălenii de Munte. Bărbatul se afla la volanul unui ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă. La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată o valoare de 0, 84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Ploiești au oprit pentru control, în municipiul Ploiești, un bărbat care a ales să se urce la volanul mașinii deși consumase băuturi alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here