logo
RNTV Live

Prahova are două noi unități de învățământ ultramoderne

Prahova are două noi unități de învățământ ultramoderne
Erika Stoica

Două unități de învățământ ultramoderne au fost inaugurare astăzi în comunele Puchenii Mari și Florești,

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, s-a aflat printre invitații speciali la ceremoniile de deschidere.

La Puchenii Mari, 160 de elevi s-au întors la școală într-o clădire complet renovată și dotată cu tehnologie de vârf, datorită unei investiții de peste 4,6 milioane de lei, finanțată prin fonduri europene. Noua infrastructură oferă facilități de top pentru educație și dezvoltare personală, inclusiv săli de clasă modernizate.

Tot astăzi, în Florești, a fost inaugurată o grădiniță impresionantă, rezultatul unui proiect început acum peste doi ani. Clădirea de patru etaje, cu o suprafață desfășurată de 1772 metri pătrați și o suprafață utilă de 1300 metri pătrați, este dotată cu panouri fotovoltaice, lift pentru accesibilitate și finisaje de înaltă calitate. Grădinița poate găzdui 60 de copii și dispune de facilități diverse, inclusiv o sală de spectacole, cabinet medical și terenuri de joacă securizate. Costul total al proiectului este de aproximativ 11,92 milioane de lei.

La ceremoniile de inaugurare au participat reprezentanți ai Parlamentului României, ai administrației locale și membri ai Inspectoratului Școlar Județean, alături de alte oficialități locale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor