logo
RNTV Live

Panică într-o familie din Prahova! O copilă de 13 ani ani este dată dispărută!

minora disparuta
Ciprian Radu

O copilă de 13 ani ani este dată dispărută

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o minoră de 13 de ani, care  a plecat voluntar de la domiciliul din Călugăreni  și nu a mai revenit.

Minora se numește Mocanu Viorica Larisa Alina și are 13 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Fata are următoarele semnalmente: înălțimea 1.50, greutatea 40-45 kg, constituție astenică, păr șaten până la umeri, nasul drept, ochi albaștri,  gropiță în obrazul stâng.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu un tricou mov cu dungi de culoare bleumarin cu un desen pe piept, hanorac de culoare  neagră, cu dungi roz pe piept, pantaloni scurți tip blue-jeans de culoare  bleumarin si adidași albi cu modele roz și gri.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

IPJ Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor