logo
RNTV Live

Prahova: Angajaţii unei instituţii nu mai sunt primiţi la muncă dacă au temperatură. Triaj la uşă

temperatură
Mihai Constantinescu

Prahova: Angajaţii unei instituţii nu mai sunt primiţi la muncă dacă au temperatură. Triaj la uşă

Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova nu vor mai ajunge în birouri dacă au febră. De astăzi se face triajul zilnic prin măsurarea temperaturii. Este vorba despre o nouă măsură pentru reducerea riscurilor de îmbolnăvire în rândul personalului din Palatul Administrativ!

“Pentru că este important să ne menținem sănătoși, astfel încât activitatea autorității județene să nu fie afectată de epidemia de Covid-19, am luat decizia ca toți funcționarii Consiliului Județean și angajații celorlalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești să treacă, în fiecare zi, printr-un triaj la accesul în clădire.

La fiecare intrare în imobil, angajații Direcției Județene de Pază verifică cu ajutorul termometrelor electronice temperatura corporală a tuturor persoanelor.

În cazul în care temperatura depășește valoarea de 37 de grade Celsius, persoanei în cauză nu i se permite accesul la locul de muncă. Acesteia i se va recomanda să meargă la medicul de familie, pentru a i se evalua starea de sănătate și să se ia în calcul inclusiv o testare pentru coronavirus.”, a spus preşedintele CJ , Bogdan Toader.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor