FOTO/Prahova. A oprit maşina pentru a acorda prioritate pietonului şi apoi neaşteptatul s-a produs. Pietonul, de urgenţă la spital

angajare

Accident stupid la Bărcăneşti

Prahova. A oprit maşina pentru a acorda prioritate pietonului şi apoi neaşteptatul s-a produs. Pietonul, de urgenţă la spital

Cel mai ghinionist pieton este din Bărcăneşti. Acesta a fost accident cu puţin timp în urmă deşi se afla pe trecerea de pietoni şi deşi maşina care mergea prin zonă a oprit pentru a-i acorda prioritate. Cu toate acestea pietonul a fost grav rănit.

S-a întâmplat în satul Barcanesti, pe DN1, pe sensul Ploiesti-Bucuresti, km 51+150. Un autoturism a oprit la trecerea pentru pietoni, moment în care a fost lovit în partea din spate de un alt auto care nu a păstra distanţa regulamentară.

În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe trecerea de pietoni, acroşând o femeie de aproximativ 50 de ani, care se angajase în traversare regulamentara pe trecerea pentru pietoni.

Pietonul acuză dureri.

La acest moment traficul se desfăşoară pe banda nr. 2 a ambelor sensuri de mers. Atât pietonul cât şi conducatorul auto vinovat au fost transportati la spital.

sursa IJP Prahova

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here