logo
RNTV Live

Prahova: A lovit cu mașina un pieton și a fugit

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Aseară, în jurul orelor 22:30, polițiștii au fost sesizati despre faptul că în comuna Ciorani, un autoturism care se deplasa pe DN1D, din direcția Albești-Paleologu către Urziceni, ar fi surprins și accidentat un pieton, ulterior părăsind locul producerii accidentului.


Victima, un tânăr de 18 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza rănilor suferite, tânărul nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest.


De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare, care a reușit depistarea în scurt timp a autovehiculului care pare să fi fost implicat în eveniment, precum și a conducătorului auto, respectiv un bărbat de 48 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cauză, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare penală, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere al evenimentului rutier.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor