logo
RNTV Live

Prahova a intrat de azi-noapte sub avertizare COD GALBEN de ploi. Cât ţine?

anm
Mihai Constantinescu

Prahova a intrat de azi-noapte sub avertizare COD GALBEN de ploi. Cât ţine?

Începând cu ora 02.00, Prahova a intrat sub avertizare de COD GALBEN de ploi care se menţine până mâine la ora 10.00. Avertizarea este valabilă pentru cea mai mare parte a ţării.

În intervalul menționat, în zonele montane, precum și în nordul, centrul, estul și local în sudul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentie-la-oferetele-de-pe-internet-oamenii-legii-prahoveni-perchezitii-in-bucuresti-calarasi-teleorman-si-ilfov/?fbclid=IwAR2Ky5Aa4oXalWeIMkDeyWzQ4ZAwIqhgwUFATA5pitcKM7uqzn0_9paEAnc

sursa ANM

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor