logo
RNTV Live

Prahova a demarat acțiunile de identificare a unor zone în care să fie amplasate tabere pentru refugiați/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prahova a demarat acțiunile de identificare a unor zone în care să fie amplasate tabere pentru refugiați

Un eventual conflict în Ucraina ar putea provoca milioane de refugiați. Astfel, România, țară vecină Ucrainei, se pregătește pentru a asigura sprijin umanitar cetățenilor ucraineni . Potrivit subprefectului Emil Drăgănescu, Prefectura Prahova a demarat deja acțiunile de identificare a unor zone în care să fie amplasate tabere pentru refugiați.

Situația de la granița dintre Ucraina și Rusia se precipită de la o zi la altă, iar statele membre încearcă să se pregătească nu doar pentru o eventuală ripostă, militară și economică la adresa Rusiei, ci și pentru acordarea de sprijin umanitar cetățenilor ucraineni.

De altfel, în aceste condiții, autoritățile din România se pregătesc pentru a amenaja tabere pentru cetățenii ucraineni.

Potrivit subprefectului Emil Drăgănescu, Prefectura Prahova a demarat deja acțiunile de identificare a unor zone în care să fie amenajate respectivele tabere astfel încât să fie adăpostiți refugiații.

Potrivit subprefectului Emil Drăgănescu, în Prahova vor fi amenajate, cel puțin deocamdată, patru tabere pentru refugiați.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesteni-nu-iesiti-din-case…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor