logo
RNTV Live

“Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai PCR”. Ce a decis ALDE Prahova

alde_00442800_58643500
Oana Stoica

“Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai PCR”. Ce a decis ALDE Prahova!

Conducerea ALDE Prahova a adoptat, sâmbătă, o nouă rezoluție.

Și asta ca urmare a deciziei luate vineri la nivel central, privind excluderea din partid a Grațielei Gavrilescu și a lui Teodor Meleșcanu.

Reprezentanții organizației județene spun că rezoluția în trei puncte a fost adoptată “la solicitarea membrilor, aleșii locali și președinții organizațiilor locale din județul Prahova”.

Cele trei solicitări cuprinse în document sunt:

  • Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român. Cerem revenirea de urgență la prevederile statutare.
– Decizia de radiere din partid a doamnei președinte Grațiela Gavrilescu și a domnului senator de Prahova Teodor Meleșcanu este nulă de drept și de fapt.

 

  • Membrii organizației Prahova au făcut eforturi deosebite la toate alegerile care au avut loc pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, dovedind maturitate și performanță. Organizația ALDE Prahova s-a clasat pe locul I pe țară, între organizațiile județene ale ALDE, la toate alegerile, din punct de vedere al numărului de voturi obținute. Organizația ALDE Prahova nu va putea fi condusă niciodată decât de un prahovean, lider recunoscut în cadrul organizației noastre”.
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor