logo
RNTV Live

Poziție tranșantă a consilierului Lucian Rădulescu

lucian radulescu
Cristian Anghelescu

Poziție tranșantă a consilierului Lucian Rădulescu

În dublă calitate de consilier pe probleme de sport – atât al directorului CSM, Silviu Crângașu, cât și al parlamentarului Laura Moagher – omniprezentul Lucian Rădulescu propune o nouă provocare.

Intrigat de felul în care Federația Română de Fotbal tratează problema bazelor sportive în perspectiva viitoarelor competiții la nivel european, Rădulescu va acționa prin trimiterea unui document prin care va încerca să sensibilizeze oficialii federației vizavi de includerea arenelor ploieștene pe lista parteneriatelor deschise.

Declarația lui Rădulescu

“Îmi este greu să înțeleg de ce, oare, Ploieștiul nu este ales oraș partener în ceea ce privește arenele sportive. Suntem la 40 km de aeroportul Otopeni și la nici 60 de București. Exista DN1 dar și autostrada A3! Există înțelegere cu FRF, la toate nivelurile, iar administrația locală este dispusă să ofere sprijin, așa cum a mai făcut-o și cu alte ocazii, la alte evenimente!

Nu înțeleg de ce trebuie să se ia în calcul variante scumpe, cu construiri sau reamenajări de la zero a unor stadioane, de vreme ce, aici la Ploiești, există o arenă omologată pentru fotbal internațional! Și nu vorbesc exclusiv pentru acest sport, amintesc și despre bazinul de înot Vega, și despre Hipodrom, și despre Sala Sporturilor <<Olimpia>>! Obiective care, cu obstinație, sunt evitate de către factorii de decizie, atât de la FRF cât și de la celelalte structuri ale sportului românesc! În contextul în care sunt perfect funcționale și îndeplinesc toate standardele în materie!

În calitatea pe care o am o să trimit scrisori la forurile abilitate în care vor fi specificate doleanțele despre care am vorbit” a declarat, pentru Republikanews, consilierul Lucian Rădulescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor