logo
RNTV Live

Povestea ploieșteanului care joacă în serialul fenomen al toamnei. Este „mană” din ultima serie a producției ”Familia Addams”

Victor Dorobantu sursă foto Facebook
Mihai Constantinescu

Povestea ploieșteanului care joacă în serialul fenomen al toamnei. Este „mană” din ultima serie a producției ”Familia Addams”.

Se numește Victor Dorobanțu, are 25 de ani, este din Ploiești și întruchipează cel mai dificil personaj din ultima serie a producției ”Familia Addams”. El interpretează celebra “mană” umblătoare.

Povestea ploieșteanului este cu adevărat fascinantă pentru că regizorul Tim Burton a văzut în el potențial desi nu este actor. Victor este magician și a fost ales dintr-o listă foarte lungă de iluzioniști din întreaga lume.

Talentul magicianului din Ploiești a ajutat practic la crearea personajului “Thing”, Victor contribuind cu idei pentru rolul său din serial. Dexteritatea și talentul au facut ca MANA să devină foarte expresivă.

Regizorul Tim Burton este cunoscut și pentru alte filme celebre, cum ar fi “Charlie și Fabrica de Ciocolată” saU “Alice în Tara minunIlor”.

Celebrul serial este difuzat pe o platformă de divertisment din Romania.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor