Povestea băieţelului din Prahova care nu a auzit niciodată glasul mamei sale. Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a-l putea opera în Germania

Povestea băieţelului din Prahova care nu a auzit niciodată glasul mamei sale. Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a-l putea opera în Germania

O lume fără sunete, fără glasul dulce al mamei, fără bucuria de a auzi alţi copii şi fără a putea spune vreodată ce simte sau ce doreşte! O lume mută şi surdă, prea cenuşie pentru un copil! Aceasta este realitatea în care trăieşte un băieţel din Pietroşani Prahova, stabilit împreună cu familia în Ploieşti. Suferă de o boală cruntă:hipoacuzie neurosenzoriala bilaterală profundă, dar şi de o malformaţie gravă.

Teodor-Adrian Călin are acum 3 ani. Este un băieţel vesel, plin de viaţă, dar care nu se poate bucura pe deplin de toate cele ce îi sunt date din cauza afecţiunilor de care suferă. Familia a fost distrusă la aflarea teribilei veşti, dar au continuat să spere că îl pot salva.

“Acum 3 ani a venit pe lume băieţelul nostru Teodor-Adrian, a doua minune din familia noastră. Totul a fost frumos până în ziua când am aflat ca Teodor-Adrian nu aude glasul meu.
Teodoar Adrian este diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterală profundă. Totul frumos şi cu speranţe că se poate opera în România și va putea fi un copil normal ca si ceilalti copii. Dar a venit a doua veste proastă pentru noi ca familiie: Teodor-Adrian are o malformaţie la cochlee care necesită o atenție în sala de operatie si un aparat”, a spus mama băieţelului

Există soluţie

Singura soluţie pentru băieţel este o operaţie în Germania care costă în jur de 29000€

“Singura noastră şansa ca Teodor-Adrian să poată auzi cu o ureche a venit de la o clinică din GERMANIA cu ajutorul Dnei Dr Neagoş care ne este alături în acest demers de a pleca în afara țării cu minunea noastră.
Aceast vis îl putem realiza cu ajutorul prietenilor, cunoştintelor, familie şi totii oamenii care doresc să ne fie alaturi in acesta perioadă. Costurile operației la clinica din Germania este prea mare pentru situaţia noastră financiară. Costurile estimative de către clinica din Germania sunt in jur la 29000€ .
Ajută-l să fie un copil fericit! Doneaza oricat de putin si impreuna putem reusi sa fie un copil fericit, sa poata auzi si vorbi.

Cei care vor dori să-l ajute pe  Teodor-Adrian să audă şi să vorbească o pot face făcând donaţii în conturile de mai jos:

Vezi şi https://republikanews.ro/exclusivvideofoto-un-copil-si-parintii-lui-au-supravietuit-in-mod-miraculos-dupa-ce-tatal-beat-aproape-i-a-ucis/?fbclid=IwAR0IiDRrrHEZvqzqo3QlxDNAygvzWD9SkonoMUxs5sLA1TdJr_R2WW2jFhE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here