logo
RNTV Live

Poți să fii primar sau prefect pentru o zi! Vezi cum!/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Poți să fii primar sau prefect pentru o zi!

Campanie inedită în Prahova. Cum poți să fii primar sau prefect pentru o zi. Este ultimul proiect derulat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova. Cei care doresc să se înscrie în program, mai au la dispoziție doar o zi.

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova a lansat un proiect inedit pentru a celebra data de 2 mai, Ziua Națională a Tineretului. Organizația strânge candidaturi de la cei care vor să experimenteze cum este să fie prefect, ales județean sau primar.

“Te-ai întrebat vreodată «cum arată o zi de lucru a unui ales local/județean?» Acum ai oportunitatea să afli. În perioada 21-27 aprilie te invităm să îți creezi candidatura, prezentată cât mai creativ, despre ce anume te motivează să te înscrii în acest proiect și ce ai face tu, dacă ai fi un ales local sau județean pentru o zi.” – au comunicat reprezentanții Fundației.

Poți să fii primar sau prefect pentru o zi!

Tinerii pot alege una dintre funcții: prefect, subprefect, președinte al Consiliului Județean, vicepreședinte al Consiliului Județean, primar sau viceprimar al municipiului Câmpina, primar al comunei Bucov, Urlați și Sângeru, sau viceprimar al Primăriei Blejoi. Tinerii selectați vor avea ocazia de a desfășura activități alături de alesul local/ județean, pe parcursul zilei de 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului. Înscrierile se fac până pe 27 aprilie, la ora 15.00.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor