logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu: “populația României a scăzut dramatic!”

Tichete de 2 000 de lei pentru nou-născuţi. Condiţii
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu: “populația României a scăzut dramatic!”.

Într-o postare pe Facebook, deputatul umanist, Graţiela Gavrilescu, a tras un semnal de alarmă asupra problemei scaderii natalitatii din tara noastra. Deputatul a dat exemplu Italia care se confrunta cu aceeasi problema si care a gestionat mult mai bine situaţia, venind cu solutii.

“Guvernul italian pregătește măsuri serioase de încurajare a creșterii natalității, pentru a atenua, în acest fel, pe termen lung, efectele îmbătrânirii alarmante a populației. Astfel, vor fi alocate sume de până la 1000 de euro lunar familiilor cu mulți copii, tinerelor mame, vârsta copiilor beneficiari va crește până la 21 de ani iar copiii cu dizabilități vor fi susținuți pe viață.”

România nu are solutii.

“Și populația României a scăzut dramatic: din cauza natalității, a plecărilor definitive din țară, a pandemiei, a calității precare a serviciilor medicale, a modului de viață nesănătos…Diferența este că, aici, ABUZIV, ILOGIC, INUMAN, MIȘELEȘTE #guvernulslavădomnuluidemis nu doar că nu a fost preocupat de această problemă, dar și-a permis și să blocheze aplicarea majorării legale a alocațiilor!#stopabuzurilor! Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple! Trebuie să aplicăm urgent prevederile ACORDULUI POLITIC pe care, pe 3 noiembrie a.c, PPU (s-l) l-a semnat cu PSD pentru elaborarea STRATEGIEI NAȚIONALE de SUSȚINERE A NATALITĂȚII, CREȘTERII CALITĂȚII VIEȚII TUTUROR ROMÂNILOR și SPRIJINIRE ȘI OCROTIRE A SENIORILOR!Este vorba despre respectul pentru trecut, despre prezentul și viitorul acestui popor”, a încheiat deputatul.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-protest-in-centrul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor