logo
RNTV Live

„Pop-up Shop”, programul de susținere a business-urilor locale mici continuă la Ploiești Shopping City

FB_1200x1200px
Mihai Constantinescu

Pop-up Shop”, programul de susținere a business-urilor locale mici continuă la Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City continuă Pop-up Shop, programul de facilități pentru antreprenori și businessuri mici locale, care pot astfel să își inaugureze primul spațiu fizic de tip pop-up store în interiorul unuia dintre cele mai importante centre comerciale din Ploiești.

Pop-up Shop este un parteneriat unic în peisajul de retail românesc, dedicat business-urilor locale mici, prin care acestea pot beneficia de condiții flexibile de găzduire din partea mall-ului, pe perioade cuprinse între 3 – 6 luni, cu posibilitatea de extindere în funcție de rezultate. Printre cei care pot accesa programul se numără branduri de design, fashion și design de obiect, furnizori de servicii care vor să experimenteze pentru prima dată cu un spațiu fizic sau vor să ia contact cu un alt tip de public, deschizând un pop-up store.

Parteneriatul cu Ploiești Shopping City le va oferi acces la facilități speciale, vizibilitate extinsă, acces la clienți noi și expertiză din partea specialiștilor de retail și marketing Ploiești Shopping City.   

Cum poți intra în program?

Brandurile interesate să beneficieze de acest program sunt invitate să contacteze reprezentantul Ploiești Shopping City – popup@ploiestishoppingcity.ro – pentru informații personalizate.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/pop-up-shop-la-ploiesti-shopping-city/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping CityPloiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor