Ponta: Apariţia OLAF în dosarul Tel Drum reprezintă începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea

Începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea?

Ponta: Apariţia OLAF în dosarul Tel Drum reprezintă începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea

Iată ce a spus fostul premier Victor Ponta pe Facebook

“Apariția OLAF ( Oficiul European de Lupta Antifraudă) în dosarul “Teldrum” reprezintă în mod clar începutul sfârșitului pentru Liviu Dragnea si “Cartel” pe care îl conduce încă din 2001 / dar membrii și liderii PSD care nu au fost încă definitiv corupți și compromiși au o mare șansă să elibereze Partidul de sub dominația acestui “grup infracțional organizat” înainte de o catastrofă socială și economică ca în 2009 pe care să o decontăm cu toții!”, a scris Ponta pe contul său de pe rețeaua socială, prezentând în continuare „primele concluzii” ale sale după ziua de ieri.

Primele concluzii după ziua de ieri:

„1. Implicarea OLAF în dosarul “TELDRUM” este esențială și schimbă total datele problemei – în cazul lui Pablo Escobar ( modelul de viață al lui Liviu Dragnea) acesta a controlat ani buni conducerea politică a țării sale dar și justiția prin corupție, amenințări și violența / când în scenă a apărut o instituție externă – DEA (Agenția Americană Antidrog) Cartelul lui Escobar s-a prăbușit în mod catastrofal /

2. În ticăloșia ( sau paranoia) sa Liviu Dragnea a afirmat că eu sau alții l-am denunțat la DNA / acum se dovedește că la baza dosarului penal se află sesizarea OLAF cu toate documentele necesare făcută în 2016/ sigur că nu mai aștept scuze de la un șef de “grup infracțional organizat” / dar membrii și votanții PSD care mi-au fost alături atâția ani și care încă mă mai respectă pot acum să fie liniștiți – tot ce a spus Dragnea despre mine sunt minciuni ordinare.

3. Cât timp Dragnea se lupta doar cu fosta lui prietenă “Codruța” Kovesi bătălia era mai simplă – sunt foarte mulți oameni de bună credință care îi consideră pe amândoi la fel de dictatori, abuzivi și nocivi pt societate / OLAF este însă o instituție mult deasupra bătăliilor “dâmbovițene” și niciun om normal la cap nu poate sustine în mod serios că OLAF se implică în politica internă a vreunei țări europene

4. La fel ca în cazul lui Pablo Escobar care controla și era protejat de politicieni, polițiști și magistrați, jurnaliști și oameni din toate instituțiile naționale și la “TelDrum” totul era protejat – acum însă Dragnea se luptă cu o instituție OLAF pe care nici nu o controlează, nici nu o poate șantaja sau infiltra / din acest motiv reacția sa miorlăită și confuză de ieri : Don Livio e mort de frică și nu știe ce să facă acum/ protecția de care s-a bucurat “Cartelul de la Teldrum” timp de aproape 15 ani din partea instituțiilor Statului Român ar trebui să ridice însă mari semne de întrebare celor care susțin din convingere lupta anticorupție , nu e așa?

5. Un om politic european acuzat de OLAF de fraudă este complet mort din punct de vedere politic / Liviu Dragnea va rămâne din această zi doar cu vizitele “costisitoare” făcute în Israel (pozele pe bani grei de prin restaurantele din Washington vor fi și mai rare si mai scumpe până vor dispărea de tot) / problema este că PSD a dispărut din politica europeană și plătește prețul pentru faptele lui Dragnea.

Ca să explicăm și întâlnirea de ieri după DNA cu Ambasadorul Klemm : a avut ca obiect această ultimă monedă de schimb a lui Dragnea – Muzeul Holocaustului din România ( o inițiativă f buna dar confiscată temporar de Dragnea care speră ca în acest fel să “negocieze cu americanii” – o iluzie pe care o avea și Escobar , la fel de ignorant în ce privește sistemul instituțional din SUA)!

6. Ieri în fața DNA au venit puțini pesediști adevărați / dacă vă uitați cu atenția erau chiar oamenii “Cartelului” în frunte cu “vicele” Paul Stănescu / daca procuroarea i-ar fi poftit înăuntru pe cei de afară și îi întreba câte contracte cu Teldrum au semnat în ultimii 10 ani trebuia să îi rețină pe loc .

7. problema este că “TelDrum” a produs bani pentru Liderii “Cartelului” şi pentru familiile lor – iar nota de plată este achitată de PSD / vedeti ca Dragnea bagă în faţa Partidul cum spunea Escobar ca DEA din America vrea râul locuitorilor din Columbia nu sa oprească traficul de droguri /

PSD a obţinut în Decembrie 2016 o mare victorie electorală prin sprijinul şi speranţa a milioane de români ca va aplica politici sociale şi economice de dezvoltare a ţării la fel ca iî 2012-2015 / a primit în schimb ăn 2017 crize politice, măsuri economice dezastruoase, Euro la cel mai mare nivel istoric, amânări şi minciuni în care salariile cresc şi scad în acelaşi timp.

Milioanele de euro pe care OLAF spune ca Dragnea si Teldrum le-au deturnat au ajuns la el si acoliţii săi nu la votanţii PSD / la fel şi Lacul Belina care nu a ajuns la locuitorii judetului Teleorman ci la Dragnea / la fel ca funcţiile din Guvern sau din Curtea de Conturi unde nu pesedistii ci oamenii “Cartelului” au fost promovaţi ca să îl apere pe Dragnea de probleme.

Cea mai mare ticăloşie a oamenilor “Cartelului de la Teldrum” este să pună semnul egal între Dragnea şi PSD / eu sunt revoltat de aceasta minciuna şi voi lupta cu toate puterile contra sa.

8. Cei care luptă zi de zi la televizor contra “Sistemului” stiu bine ca Dragnea este veriga slabă a acestei lupte şi principala piedica in adoptarea unor legi care sa opreasca abuzurile si persecutiile politice / timp de un an Dragnea a avut toată puterea şi nu a făcut decât să îşi negocieze cu Sistemul propria lui protecţie şi propriile dosare ( dacă nu intervenea OLAF şi acum el era foarte bine) / cât timp Dragnea va fi Preşedinte al Camerei Deputaţilor “Legile Justiţiei” nu vor putea fi adoptate iar adversarii au cel mai simplu şi clar argument : “ Dragnea schimbă legile nu ca sa îndrepte lucrurile ci ca să scape el şi Teldrum”

cel mai verde complex reziential

 

sursa HotNews

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here