logo
RNTV Live

Pompierii prahoveni, altfel de gest pentru semenii lor/ Galerie foto

donare-sange-pompieri-6
Mihai Constantinescu

Un altfel de gest

Sunt oamenii cu chipul ascuns sub cască şi cu trupul bine protejat de echipament. Sunt oamenii care şi-au făcut din propria viaţă o carieră pentru a-şi proteja şi salva semenii. Se luptă cu pericolul atunci când nimeni altcineva nu ar putea să o facă şi o fac bine. Îi ştim , dar nu-i cunoaştem.

Pompierii prahoveni, oamenii fără chip cunoscut, dar plini de curaj şi altruism, ştiu că pot salva şi altfel. Aşa că au decis să doneze, din nou, sânge în campania de donare de sânge “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚA”.
 
În perioada 07-11 septembrie, 103 pompieri militari din cadrul detașamentelor de pompieri, precum și de la sediul inspectoratului se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge. 
 
Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-orasul-bataii-de-joc-vezi-in-ce-hal-se-fac-lucrari-la-reteau-de-gaze-video-galerie-foto/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videolocuri-unice-in-prahova-zone-turistice-nedescoperite/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor