Poluare în Mihai Bravu şi Berceni?/ VIDEO

cel mai verde complex reziential

Poluare în Mihai Bravu şi Berceni

Poluare olfactivă în Ploiești, miercuri dimineață. Locuitorii din zona cartierului Mihai Bravu, dar și cei din Berceni, au reclamat apariția unui miros înțepător și greu de respirat. Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Prahova au efectuat măsurători cu ajutorul laboratorului din dotare și au constatat variații pe indicatorii de metanol hidrogen sulfurat și amoniac.

cel mai verde complex reziential

Ploieștenii care locuiesc în cartierul Mihai Bravu, dar și cei din comuna Berceni, s-au trezit ieri că abia pot respira în casă. Mirosul înțepător i-a panicat pe mulți dintre ei, așa că au sesizat imadiat Agenția Pentru Protecția Mediului. Nu este prima oară când în aceste zone se produce o poluare olfactivă.

După ce au prelucrat datele înregistrate astăzi nu doar de laboratorul mobil, ci și de stațiile fixe de monitorizare a aerului, specialiștii APM au descoperit că au fost variații pe indicatorii de metanol hidrogen sulfurat și amoniac.

În următoarele zile se va decide dacă APM Prahova va amplasa laboratorul mobil în zona industrială din zona cartierului Mihai Bravu. Timp de 14 zile se va monitoriza, 24 de ore din 24, calitatea aerului din zonă. Totul pentru a putea identifica poluatorul.

Vezi şi https://republikanews.ro/maratonul-vaccinarii-anti-covid-19/

Vezi şi https://republikanews.ro/pozitia-prefecturii-prahova-dup…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here