logo
RNTV Live

Poliţiştii și procurorii din Bistrița-Năsăud descoperă o cultură de canabis în aer liber și efectuează arestări

canabis
Dumitrache Catalina

Forțele de poliție din Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate din Bistrița-Năsăud, în cooperare cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial din aceeași localitate, au descoperit o plantăție de canabis în mediul natural într-o comună din județul Bistrița-Năsăud. Două persoane suspectate de implicare au fost reținute și ulterior plasate în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către judecătorul de drepturi și libertăți.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au desfășurat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal legat de trafic de droguri de risc și posesie ilegală de droguri de risc în scopul consumului. Ca urmare a acestor percheziții, a fost descoperită o plantăție de canabis în aer liber, destinată atât comercializării cât și consumului personal, situată în afara limitelor unei comune din județul Bistrița-Năsăud.

Procurorii de la Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, care aparțin Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au emis mandate de reținere pentru două persoane suspectate de implicare în aceste activități ilegale. Judecătorul de drepturi și libertăți a decis ulterior arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de suportul de specialitate asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor