logo
RNTV Live

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova, acțiune fulger

CONTROL-I-TRAFIC-1
Mihai Constantinescu

În această dimineață, în intervalul 08:30-10:30, pe DN 1B în zona Bucov, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate sau speciale.

Astfel, în cadrul acțiunii, poliţiştii au verificat peste 30 de autovehicule destinate transportului public de persoane.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale. Totodată, poliţiştii au efectuat 12 testări cu aparatul etilotest.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor