logo
RNTV Live

Polițiștii prahoveni au scos din trafic 9 conducători auto care puteau oricand să ucidă pe cineva nevinovat

sursa foto Radio Timișoara
Mihai Constantinescu

Polițiștii prahoveni au scos din trafic 9 conducători auto care puteau oricand să ucidă pe cineva nevinovat

Conducătorii auto respectivi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, a substanțelor psihoactive sau nu dețineau permis de conducere.

Primul caz a fost descoperit pe 17 decembrie, în jurul orei 17.00. Polițiștii stațiunii Sinaia se aflau pe raza de competență în orașul Sinaia, la intersecția străzilor DN1-DN71. Au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din județul Dâmbovița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cateva ore mai tarziu, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au oprit pentru control un autoturism care circula în mod haotic, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 47 de ani din orașul Băicoi.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul acestuia a fost de 0,71 mgL alcool pur în aerul expirat.

În cursul nopții, în jurul orei 2.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Râfov din municipiu s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în cazul unuia dintre conducătorii auto rezultatul aparatului etilotest a indicat valoarea de 0,71 mgL alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto în vârstă de 27 de ani din municipiul Ploiești a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani din oraș, care se afla la volanul unui autoturism, constatându-se faptul că acesta emana halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul acestuia a indicat valoarea de 0,83 mgL alcool pur în aerul expirat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor