logo
RNTV Live

Poliţiştii prahoveni au indisponibilizat aproximativ 50 de tone de îngrășăminte chimice. Dosare penale

download
Mihai Constantinescu

Poliţiştii prahoveni au indisponibilizat aproximativ 50 de tone de îngrășăminte chimice. Dosare penale

Totul sa întâmplat ieri, când oamenii legii au efectuat mai multe controale la societățile care comercializează și utilizează produse pentru protecția plantelor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit, la sediul a două societăți comerciale, un total de aproximativ 48 de tone de îngraşăminte chimice azotat de amoniu, ambalate în saci de 600 kg, respectiv 500 de kg fiecare, depozitate necorespunzător în aer liber, în condiții neconforme cu normele legale în vigoare. În cele două cazuri, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a produselor de protecţia plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.


În urma controlului, la o altă societate comercială au fost găsite expuse la vânzare mai multe produse pentru protecția plantelor având termenele de valabilitate expirate. În cauză, operatorul economic a fost sancționat conform prevederilorlegalşe pentru comercializarea produselor de protecția plantelor. Întreaga cantitate de produse chimice a fost indisponibilizată, până la finalizarea cercetărilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-fulger-in-trafic/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/strada-transformata-in-pista-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor