logo
RNTV Live

Poliţiştii ploieşteni efectuează la această oră percheziţii în Giurgiu şi Braşov

băieţi deştepti sursă foto Realitatea de Arges
Mihai Constantinescu

Percheziţii în Giurgiu şi Braşov

Polițiștii ploieşteni efectuează 7 percheziții domiciliare. Şase dintre ele au loc în județul Giurgiu și una în județul Brașov. În vizor sunt persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Șapte mandate de aducere vor fi puse în executare.

Poliţiştii ploieşteni au observat modul de operare

Polițiștii ploieşteni au descoperit că, în perioada ianuarie – septembrie 2020,persoanele bănuite ar fi pătruns în 8 locuințe din Ploiești și 4 din Târgoviște, prin spargerea geamului apartamentelor de la parter, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 150.000 lei.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Giurgiu. Acțiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fetita-din-ploiesti-cu-anemia…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comitetul-judetean-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/infractori-periculosi-de-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/este-oficialcursurile-elevilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la-morga-spitalului-judetean-din-luna-mai-povestea-ciudata-a-barbatului/?fbclid=IwAR1xOxsGeBI_Z0RnoIUkztP-D8JnIw3oNESq7wzg0AK-sE14YwVTdxj61cU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor