logo
RNTV Live

Poliţiştii nu au liber de Paşte! Dimpotrivă!/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Poliţiştii nu au liber de Paşte! Dimpotrivă!

Peste 200 de polițiști vor fi la datorie zilnic în dispozitivul de ordine și siguranță publică având ca prioritate prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și intervenția rapidă atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Polițiștii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane.

Poliţiştii nu au liber de Paşte! Dimpotrivă!

Polițiști rutieri vor fi prezenți, zilnic, pe principalele artere rutiere din județul Prahova, în special pe drumurile naționale, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente nedorite.

Aceștia vor folosi aparate radar, aparate etilotest și drug test, în vederea depistării șoferilor care încalcă legislația rutieră.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la numărul unic de urgență 112.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor